Velkommen til Frank's dagbog

Her kan du kan læse om sygdommen og hvordan den har indvirket på ikke bare Frank selv, men også på hans nærmeste familie. Hans følelser og tanker, hans indlæggelser og meget mere. Alt i alt en rimelig detaljeret dagbog fra den første dag han blev sygemeldt med PTSD.
Under de enkelte dagbogsnotater står der nogen steder PKxx. Dette angiver hans anslåede psykiske kapacitet i forhold til hans normal fra før sygemeldingen(100%).
Du kan se et fuldt skema her.

Frank har pådraget sig PTSD i forbindelse med hans arbejde som fængselsbetjent. Lidt for mange trusler, lidt for mange magtanvendelser og så ellers et rimelig dårligt arbejdsmiljø under en fascinerende dårlig ledelse, har gjort at han nu har fåer følgende diagnose:

(F43.1) Post Traumatisk Stress Disorder

(F62.0) personlighedsændring efter katastrofeoplevelser

Disse diagnoser har haft en alltoverskyggende indvirkning på ikke bare hans liv, men også hans families og hans omgivelser. Disse sider er ment som et forsøg på at prøve at give andre et indblik i sygdommen og kampen mod den. For derved at øge deres forståelse og måske inspirere til at hjælpe sig selv eller andre der lider af det samme.

Udover dagbogen, finder du i højre side information om hans symptomer, baggrund, drømme/mareridt og fysioterapi behandlinger.

Andet

Symptomer
Lidt om Franks symptomer på forskellige tidspunkter

Baggrund
Lidt om Franks oplevelser i fængslet og baggrunden for hans ptsd.

Fysioterapi
Her følges Frank's forløb fos fysioterapien.

Drømme/mareridt
Her genfortæller Frank nogle af de drømme og mareridt han har så mange af.

.