Personlige beretninger.

Her kan du læse om andre, der har ptsd inde på livet. Det kan være ptsd-ramte der fortæller om hvordan de fik ptsd, hvordan de lever med det eller hvordan de kom over det. Det kan også være pårørende, der fortæller om hvordan det er at leve med en der har ptsd.

Har du også en historie om ptsd, så kom frem med den. Det er en stor hjælp for andre at vide de ikke er alene om denne kamp, at vide der er andre derude der har det ligesom dem. Så bryd tavsheden og vær med til at bryde et tabu ned. Skriv din historie og send den herind. Uanset om du er ptsd-ramt, pårørende eller behandler.

Men det er ikke blot af stor betydning for andre, at vide de ikke er alene med denne lidelse. Det kan også være gavnligt for den ptsd-ramte at få sat ord på det der gør ondt. At få beskrevet og defineret sin egen historie, så man på den måde kan få tingene bearbejdet og sat i perspektiv.

 

Din historie kan være med til at gøre en forskel.........

 


Hvis du føler dig mest tryg ved at være helt anonym, så skriver du blot det til mig sammen med historien, så skal jeg nok give dig et "nyt navn" som ingen genkender.
Føler du ikke at du skriver pænt eller korrekt nok, så kan jeg altså også hjælpe til med at rette stavefejl og ændre lidt på ordstillingen, så det ser pænere ud.

Send din historie til: [email protected]

 

Jørgen

Læs Jørgens beretning

Politibetjents krigszone beretning om det at blive ramt af PTSD i svær grad og prøve at komme videre med et nyt indhold i tilværelsen.

Indeholder detaljerede beskrivelser af krigshandlinger.

Henriette

Læs Henriettes beretning

En jordemoder og hele hendes familie er udsat for et trafikuheld. Det får ubehagelige følger for hende og hun er idag førtidspensionist og har stadig mange symptomer på ptsd.

Lone

Læs Lones beretning

En lokoførers beretning om hvad der kan gå galt, når man bliver udsat for lidt for mange ubehageligheder.

Indeholder detaljerede og stærke beskrivelser af ulykker.