Velkommen til bloggen

Det er her at de forskellige redaktører og gæstebloggere på PTSDforum kommenterer på diverse problemstillinger i samfundet, her de kommer med rosende ord, opsange, rejser debatter eller blot giver deres besyv med i forhold til emner de har på hjertet.

Blog indlæggene afspejler alene den enkelte bloggers holdninger og dermed ikke nødvendigvis PTSDforum's holdninger.

Alle indlæg og kommentarer skal holdes i en ordentlig tone. Det er ikke tilladt at hænge navngivne personer ud eller på anden måde skrive noget der kan virke for anstødeligt for andre. Indlæg og kommentarer der ikke lever op til dette, slettes uden varsel......

Bemærk at du skal udfylde felterne med navn og email når du kommenterer på et indlæg. Men din mailadresse vil dog ikke blive vist ved dit indlæg. Feltet med "hjemmeside" er frivilligt.

Har du noget på hjertet og kunne du tænke dig at være gæsteblogger for PTSDforum, så kontakt : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommentarer bliver gennemlæst og godkendt, inden de lægges op. så der kan være en smule ventetid, inden dit indlæg kommer på........

 

 

Jun01

Tag dig dog sammen....!

Skribent Frank Henriksen

Det er nok en bemærkning de fleste ptsd-ramte har hørt før. Ligesom de fleste stress- og depressionsramte. En forventning fra omverden om at vi selv har en form for indflydelse på vores lidelse og helbredelse af denne. Og langt hen af vejen har de da ret.

maj09

Psykisk syg, fysisk syg eller blot syg ?

Skribent Frank Henriksen

Som ptsd-ramt er man psykisk syg, men det betyder vel egentlig ikke at man absolut skal sidestilles med andre psykisk syge. Man sidestiller jo heller ikke kræftpatienter og gigtpatienter, blot fordi de alle er fysisk syge?

Som ptsd-ramt har man andre sympt..........

maj08

Velkommen indenfor

Skribent Frank Henriksen

Så blev det endelig ”åbningsdag” for PTSD forums nye website. Designet har været længe undervejs og det har til tider været en hård kamp. Men synes faktisk at resultatet er kommet til at stå mål med indsatsen. Håber jo så bare at i brugere synes det samme.

Siden er jo ikke helt ...............

Redaktører

.