Om PTSD Forum

PTSDforum har til formål at indsamle så megen aktuel og relevant viden omkring ptsd som muligt og gøre denne tilgængelig for alle interesserede. Har du kendskab til raporter, artikler, links eller andet som du mener kunne være interessant for brugerne af denne side, så giv os et praj på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Inden   publicering på siden, bliver det bedømt om materialet og kilden er troværdig. Men som i alle livets andre forhold er det også op til den enkelte at bruge sin egen sunde fornuft og dømmekraft.

PTSDforum beskæftiger sig med ptsd, de lidelser og problemstillinger der kan knytte sig til denne tilstand. Vi henvender os til  ptsd-ramte, deres pårørende og omgangskreds, til behandlere og offentlige ansatte som har med denne gruppe mennesker at gøre, samt til alle andre der bare gerne vil vide mere om denne lidelse.

Artikler og lignende lægges op uredigerede efter en bedømmelse af relevans og saglighed. Men andet indhold stammer fra saglige og fagligt velfunderede kilder. Disse kan dog være omskrevet for at gøre indholdet mere tilgængeligt for en lidt større gruppe.

PTSDforum er et non-kommerciel og 100% privatfinansieret- og drevet website, der ikke modtager støtte eller har indtægter af nogen art. Det er derfor også helt uafhængig af andre personer, virksomheder og interesseorganisationer.

 

Redaktioner:

Redaktionsansvarlig:
Frank Henriksen

Behandling og forskning:
Poul Anker Møller, psykolog
Pia Køhler Ryom, psykolog
Birgit Erichsen, psykolog

Socialrådgivning m.m.:

Jura m.m. :
Benjamin Vindum, cand.jur.

Brugerne skriver:

"Fornemt og informativ site, som kan anbefales."
Steen Nath Skadhede, psykolog.

"PTSD forum er en imponerende flot og informativ side. Dejligt at se, at nogen virkelig gør sig umage. Den vil jeg bestemt anvende og anbefale til andre."
Henrik Lyng, ledende psykolog, Beredskabsstyrelsen.

"Jeg har netop fundet din side, og må sige at jeg er imponeret. Alt den information og alle de måder, som du får beskrevet denne sygdom på."
Lone, privat bruger.

"Vil gerne anerkende dig for den meget faglige og gode hjemmeside om PTSD. Mange mennesker vil have glæde af på en enkel og forståelig måde at sætte sig ind i PTSD."
Lise Bülow, psykoterapeut.

"Jeg er begejstret for denne side. Overskuelig og virkelig seriøs."
Karen Glistrup familie- og psykoterapeut MPF

"Jeg har kun rosende ord. En velorganiseret, veldisponeret og seriøs web-side om et alvorligt emne."
Anne Mette, kognitiv terapeut.

"Har selv haft ptsd siden min hjemsendelse fra Kosovo og prøver dagligt at komme ud af den onde spiral af medicin, tanker og forfølgelsesevanvid. Men må sige for første gang 9 år føler jeg mig ikke helt alene efter at have brugt en time på din side."
Klaus, privat bruger

.