Om PTSDforum

PTSDforum er et forsøg på at indsamle så megen aktuel og relevant viden omkring ptsd som muligt og gøre denne tilgængelig for alle interesserede. Har du kendskab til rapporter, artikler, links eller andet som du mener kunne være interessant for brugerne af denne side, så giv os et praj på: [email protected]
Inden publicering på siden, bliver det bedømt om materialet og kilden er troværdig. Men som i alle livets andre forhold er det også op til den enkelte at bruge sin egen sunde fornuft og dømmekraft.

Selvom PTSDforum indeholder en personlig dagbog og andre personlige erfaringer, så afspejles dette ikke på den øvrige del af siden. Der er en skarp opdeling af egne holdninger/erfaringer og så den viden der indsamles og gøres tilgængelig på den øvrige del af siden. Så selvom dagbogsdelen kan indeholde subjektive betragtninger, så forsøges resten af siden at holdes så objektivt som muligt.

PTSDforum beskæftiger sig med ptsd, de lidelser og problemstillinger der kan knytte sig til denne tilstand. Vi henvender os til de ptsd-ramte, deres pårørende og omgangskreds, til behandlere og offentlige ansatte som har med denne gruppe mennesker at gøre, samt til alle andre der bare gerne vil vide mere om denne lidelse.

PTSDforum er et non-kommerciel og 100% privatfinansieret website, der ikke modtager støtte eller har indtægter af nogen art. Det er derfor også helt uafhængig af andre personer, virksomheder og interesseorganisationer. Til gengæld er det afhængig af dig som bruger. Der er jo ikke noget reklamebudget, så du kan hjælpe med at udbrede kendskabet til siden så endnu flere kan få gavn af informationen herinde.
Du kan hjælpe med at udbrede kendskabet ved fx. at omtale siden overfor din omgangskreds eller linke til siden.